Sonicstage ja lossless formaatti

Wikikirjastosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

sonicstageen ainoa sopiva lossless formaatti on wma lossless kokeilin myös applen aac m4a loslessia mutta se ei kelpaa

Windows Media Audio 9 Lossless on Microsoftin audio-kodekki, joka julkaistiin vuonna 2003. Se pakkaa audio-cd:n tietomäärän n. 206 - 411Mt välille bittivirran tarkkuuden ollessa 470 - 940 kbit/s. Koska on WMA Lossless on matemaattisesti yhtenäinen alkuperäisen audioraidan kanssa, se on laadultaan paras WMA-formaatti audio-cd:den tallennukseen. Se käyttää samaa .WMA-tiedostopäätettä kuin muut Windows Media Audio -formaatit. WMA Lossless tukee 6 erillistä kanavaa ja 24-bit/96kHz häviötöntä ääntä.

Pakkaus WMA Lossless -muotoon[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

easy cd-da extractor on ohjelma jolla ei tarvise asentaa Windows Media Encoder 9 ohjelmaa vaan toimii sellaisenaan

Exact Audio Copyn perusasetukset

Windows Media Audio 9 Lossless -formaattiin pakkausta varten asennettuna pitää olla Windows Media Encoder 9. Valitse EAC-valikosta Pakkausasetukset ja Erillinen pakkaus -välilehti. Ruksaa valinta ulkoisen pakkausohjelman käytöstä ja valitse pudotusvalikosta Microsoft WMA9-pakkaaja. Komentoriviparametreja ei käytetä.

Windows Media 9 Encoder pakkaa EAC:n tuottamat tiedostot wma-tiedostoiksi. Pudotusvalikosta löytyy häviöttömän WMA Losslessin lisäksi valinnat tavallisten, häviöllisten wma-tiedostojen tekoon.

Valitse bittivirran pudotusvalikosta pakkausmuodoksi Lossless. Valitse wav-tiedoston poisto pakkauksen jälkeen, mutta jätä muut valinnat tyhjiksi. EAC välittää Windows Media Encoderille kappaleiden metatiedot automaattisesti. Varmista, että Offset-välilehden valinnat ovat poissa käytöstä.

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/9series/codecs/audio.aspx kotisivu

http://www.winsupersite.com/reviews/wm9series.asp Windows Media 9 Series uudelleen

http://www.ntu.edu.sg/home5/pg03053527/Tips/LosslessAudioCodecs_WMA_vs_APE.htm Windows Media Audio 9 Lossless vs. Monkey's Audio