Ero sivun ”Wikikirjasto:Tietoja” versioiden välillä

Wikikirjastosta
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
rv
Rivi 8: Rivi 8:


==Wikiversity==
==Wikiversity==
Uusi hanke, [[Wikiversity]], on suunniteltu kaikenlaisen opetusmateriaalin kodiksi, mutta siinä ei ole mitään järkeä. Wikikirjastoa kuvataan tämän Wikiversityn "kirjaosastoksi", mutta sehän juuri on Wikikirjaston tehtävä. Wikiversity on kehitetty opiskelutekstien kehittämiseen ja levittämiseen.
Uusi hanke, [[Wikiversity]], on suunniteltu kaikenlaisen opetusmateriaalin kodiksi. Wikikirjastoa kuvataan tämän Wikiversityn "kirjaosastoksi". Wikiversity on kehitetty opiskelutekstien kehittämiseen ja levittämiseen.


==Lisätietoa Wikikirjastosta==
==Lisätietoa Wikikirjastosta==

Versio 31. toukokuuta 2006 kello 07.19

Wikikirjasto on vapaa kirjatietokanta, jota muokataan yhteistyössä useiden lukijoiden kesken. Sivusto on wikipohjainen, mikä tarkoittaa että kuka tahansa voi muokata mitä tahansa artikkelia napsauttamalla sivun yläosan muokkaa-linkkiä.

Wikikirjaston sisältö noudattaa GNU Free Documentation -lisenssin ehtoja, mikä tarkoittaa sitä, että Wikikirjasto on ilmainen ja myös pysyy sellaisena. Katso Wikikirjasto ja tekijänoikeudet koskien yksityiskohtia vapaan sisällön periaatteesta.

Missä ja milloin projekti aloitettiin?

Wikibooks on Wikimedia-projekti, joka aloitettiin 10. heinäkuuta 2003. Suomenkielinen vastine, Wikikirjasto, sai alkunsa englanninkielisen Wikibooksin puolella, ja siirtyi omaan osoitteeseensa 27. elokuuta 2004.

Wikiversity

Uusi hanke, Wikiversity, on suunniteltu kaikenlaisen opetusmateriaalin kodiksi. Wikikirjastoa kuvataan tämän Wikiversityn "kirjaosastoksi". Wikiversity on kehitetty opiskelutekstien kehittämiseen ja levittämiseen.

Lisätietoa Wikikirjastosta