Ero sivun ”Wikikirjasto:Poistoäänestys/Koristehampun kasvatusopas” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
→‎Keskustelu: pikkumoka
p (→‎Keskustelu: pikkumoka)
::Pelkkiä pelleilyääniä ja keksittyjen tunnuksien ääniä tuonne oli tullut. --[[Käyttäjä:Johney|Johney]] 9. helmikuuta 2008 kello 10.21 (UTC)
 
:::Aiemmin antamassani linkissä on poistamiasi "pelleilyääniä", joiden joukkoon kuuluu myös seuraavia, perusteltuja, kommentteja:
::::*"Hamppua on tuhansia eri lajikkeita eikä kaikissa niissä ole THC:tä, annetaan ihmisille oma vastuu päättää minkälaisia siemeniä kotonaan istuttelevat. '''En kannata poistamista.''"
::::*"Tietoa tästä kirjasta voi jopa soveltaa muuhunkin kasvatukseen, kuten chileille. Helpoiten käytössä oleva opus ja laaja."
::::* '''En kannata poistamista'''. Suomenkielisiä asuu monessa maassa, jossa kannabiksen kasvatus ja käyttö on laillista, disclaimeri kertoo meille mikä suomessa ei ole. Wikikirja kun ei fyysisesti ole sidottu mihinkään maahan. Hyvin informatiivistä opasta voi soveltaa aivan yhtä hyvin kuituhampun kuin lääkekannabiksen kasvattamiseen.
:::Haluaisitko perustella, miksi nämä ovat vain "pelleilyääniä", jotka voi poistaa (laittamatta hylättyihin)? Vanhojen kaivelu on toki ikävää, mutta olet ainakin keskustelusivusi mukaan aiemminkin sotkenut artikkeleita ns. mutu-tuntumalla. -[[Käyttäjä:TeemuN|TeemuN]] 9. helmikuuta 2008 kello 13.3031 (UTC)
 
====Vapaasta tiedosta====
1 326

muokkausta

Navigointivalikko