Ero sivun ”Wikikirjasto:Poistoäänestys/Koristehampun kasvatusopas” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (→‎Keskustelu: pikkumoka)
::::* '''En kannata poistamista'''. Suomenkielisiä asuu monessa maassa, jossa kannabiksen kasvatus ja käyttö on laillista, disclaimeri kertoo meille mikä suomessa ei ole. Wikikirja kun ei fyysisesti ole sidottu mihinkään maahan. Hyvin informatiivistä opasta voi soveltaa aivan yhtä hyvin kuituhampun kuin lääkekannabiksen kasvattamiseen.
:::Haluaisitko perustella, miksi nämä ovat vain "pelleilyääniä", jotka voi poistaa (laittamatta hylättyihin)? Vanhojen kaivelu on toki ikävää, mutta olet ainakin keskustelusivusi mukaan aiemminkin sotkenut artikkeleita ns. mutu-tuntumalla. -[[Käyttäjä:TeemuN|TeemuN]] 9. helmikuuta 2008 kello 13.31 (UTC)
 
::::"''Palautit näemmä vandalismina tekemäni muokkauksen Ubuntu tutuksi -wikikirjan Wine-artikkeliin, jossa poistin rankasti vanhentunutta tietoa ja kehittelin sivua muutenkin. Jos olisit lukenut vaikkapa keskustelusivun tai katsonut muokkauksen tarkemmin, olisit huomannut, että kyseessä ei ollut missään nimessä vandalisointi.''". Puhutaanko tuossa mielestäsi jotain siitä, että olisin vandalisoinut? Mikäli et osaa lukea, en voi auttaa. --[[Käyttäjä:Johney|Johney]] 9. helmikuuta 2008 kello 13.59 (UTC)
 
====Vapaasta tiedosta====
120

muokkausta

Navigointivalikko