Ero sivun ”Wikikirjasto:Poistoäänestys/Koristehampun kasvatusopas” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
→‎Keskustelu: äänestäjiäkin tullut kohtuullisesti, odottelemme myös säätiön kantaa...
(→‎Keskustelu: äänestäjiäkin tullut kohtuullisesti, odottelemme myös säätiön kantaa...)
 
:Tuosta laittomuudesta vielä: onko joku väittänyt, että materiaalin julkaiseminen sinänsä olisi laitonta?! Tuskin materiaalin julkaiseminen sinänsä on Suomessa tai USA:ssa laitonta. Ei kait siitä olla puhumassa, vaan sopimuudesta muuten kuin lain mielessä. Rikollisuuteen rohkaiseminenkin oli esillä, mutta päinvastoin sen ajateltiin olevan _riittämätön_ _peruste_ poistaa. Mielestäni referoit edellä keskustelua hieman epätäsmällisesti. --[[Käyttäjä:Aulis Eskola|Aulis Eskola]] 6. helmikuuta 2008 kello 15.43 (UTC)
 
:Nyt äänestäjiä alkaa olla jo sen verran, että tästä äänestystuloksesta voisi jotakin johtopäätöstä kuvitella tekevänsä (kymmenkunta selvästi hyväksyttävää äänioikeutettua). Tällaisia asioita ei haluttaisi ratkaista parin kolmen äänen perusteella. Toivottavasti tässä lähipäivinä tulee myös pyydetty säätiön kanta, jotta voidaan tehdä määrätyn äänestysajan päättyessä yhteispäätelmät, mitä tehdään ja mitä ollaan tekemättä... --[[Käyttäjä:Aulis Eskola|Aulis Eskola]] 12. helmikuuta 2008 kello 15.26 (UTC)
 
Tuossa kyseltiin noiden äänioikeuksien perään ja rupesin tarkistamaan asiaa tarkemmin. Manipuloinnit uusien tunnusten kautta lienevät selvä juttu eli sellaista ei voi sallia. Mutta jos WP:n periaatteita sovelletaan (ei kirjattu tähän erilliseeen projektiin), ei tänne jää juuri ketään äänestäjiä.
387

muokkausta

Navigointivalikko