Ero sivun ”Wikikirjasto:Poistoäänestys/Koristehampun kasvatusopas” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Äänestystuloksesta; Säätiön kanta?!
(Hylättyihin uudella tunnuksella äänestänyt)
(Äänestystuloksesta; Säätiön kanta?!)
== [[Koristehampun kasvatusopas]] ==
"Koristehampun kasvatusopas" on oikeasti kirja kannabiksen käyttöön ja kasvatukseen. Kirjassa ei mainita sanaakaan koristehampusta ja sivuilla puhutaan kannabiksen käytöstä positiivisesti. Kirja tulee joko poistaa tai sitä tulee muokata todella rajusti. --[[Käyttäjä:Tigru|Tigru]] <small>([[Keskustelu käyttäjästä:Tigru|Keskustelu]]) ([[Käyttäjä:Tigru/Projektit|Projektit]])</small> 1. helmikuuta 2008 kello 13.00 (UTC) <small>äänestys päättyy 15. helmikuuta 2008</small>
 
=== Äänestystulo ===
 
'''Äänestys on päättynyt.''' Äänten perusteella koko materiaalia ei poisteta. Tiukimpien tulkintojen mukaankaan yhdeksästä äänestäjästä vain 5 kannatti poistamista.
 
Säätiön kanta olisi kovin hyvä saada yhteenvetoon mukaan, minkä suuntaisesti materiaalin kanssa menetellään: pyritäänkö esim. mitä yksityiskohtia muuttamaan. Materiaalia vähän muokkaamalla siitä varmaan saataisiin selvän enemmistön hyväksymä. --[[Käyttäjä:Aulis Eskola|Aulis Eskola]] 15. helmikuuta 2008 kello 11.36 (UTC)
 
=== Äänet ===
 
* Kannabiskasvi on sama asia kuin hamppu, myös koristehamppu. Siinä missä puhutaan hampusta tai kannabiksesta, puhutaan siis koristehampusta. Nähdäkseni kannabiksen käytöstä puhutaan yhdessä alaosiossa varsin neutraalisti. Mielestäni selvästi tarkemmat perustelut ovat siis tarpeen, "mikä olisi vialla" - esimerkiksi kohtia, joissa on väärin perustein ilmaistuja positiivisia väitteitä tai yllytystä kannabiksen käyttöön. '''En kannata sivun poistamista.''' --[[Käyttäjä:Rh|Rh]] 2. helmikuuta 2008 kello 11.15 (UTC)
387

muokkausta

Navigointivalikko