Ero sivun ”Wikikirjasto:Poistoäänestys/Koristehampun kasvatusopas” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
ei muokkausyhteenvetoa
(Äänestystuloksesta; Säätiön kanta?!)
Ei muokkausyhteenvetoa
"Koristehampun kasvatusopas" on oikeasti kirja kannabiksen käyttöön ja kasvatukseen. Kirjassa ei mainita sanaakaan koristehampusta ja sivuilla puhutaan kannabiksen käytöstä positiivisesti. Kirja tulee joko poistaa tai sitä tulee muokata todella rajusti. --[[Käyttäjä:Tigru|Tigru]] <small>([[Keskustelu käyttäjästä:Tigru|Keskustelu]]) ([[Käyttäjä:Tigru/Projektit|Projektit]])</small> 1. helmikuuta 2008 kello 13.00 (UTC) <small>äänestys päättyy 15. helmikuuta 2008</small>
 
=== ÄänestystuloÄänestystulos ===
 
'''Äänestys on päättynyt.''' Äänten perusteella koko materiaalia ei poisteta. Tiukimpien tulkintojen mukaankaan yhdeksästä äänestäjästä vain 5 kannatti poistamista.
 
Säätiön kanta olisi kovin hyvä saada yhteenvetoon mukaan, minkä suuntaisesti materiaalin kanssa menetellään: pyritäänkö esim. mitä yksityiskohtia muuttamaan. Materiaalia vähän muokkaamalla siitä varmaan saataisiin selvän enemmistön hyväksymä. --[[Käyttäjä:Aulis Eskola|Aulis Eskola]] 15. helmikuuta 2008 kello 11.36 (UTC)
 
:Yhteisön kanta oli siis hyvin selvä. Opas säilyköön ja tieto pysyköön vapaana. Äänistä enemmistö vastusti poistamista ja keskustelussa tilanne on vielä selkeämpi. Säätiön kanta tietenkin on ratkaiseva, jos sellainen saadaan. Nykyisellään koristekasvatus jatkukoon selkeiden ohjeiden ansiosta. (Muistakaapa ettei sitten rikota lakeja!) Toivottavasti tämän jälkeen energia saadaan suuntautumaan wikibooksin kehittämiseen kinastelun sijaan.--[[Käyttäjä:Janus|Janus]] 15. helmikuuta 2008 kello 13.18 (UTC)
 
=== Äänet ===
93

muokkausta

Navigointivalikko