Ero sivun ”Keskustelu Wikikirjastosta:Ylläpitäjät/Pyynnöt” versioiden välillä

Page contents not supported in other languages.
Wikikirjastosta
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Raimondo (keskustelu | muokkaukset)
Raimondo (keskustelu | muokkaukset)
Rivi 23: Rivi 23:
== Shakkikirjan kehityksessä ilmennyt FEN-nimiongelma ja sen ratkaisu ==
== Shakkikirjan kehityksessä ilmennyt FEN-nimiongelma ja sen ratkaisu ==


Pulma on kuvattu tarkemmin sivulla [[Keskustelu:Shakki]]. Sielä on esitetty myös pulman ratkaisusuunnitelma. Oletan, että vanhoilla nimillä olevat linkit ohjautuvat automaattisesti myös lyhennetyille nimille. Alan nyt toteuttamaan tuota korjaussuunnitelmaa. Toivon, ettei siitä aiheudu mitään isompia sotkuja. Pyydän keskeyttämään puuhani ja ohjaamaan minut oikealle tielle, jos havaitsette korjaussuunnitelman aiheuttavan uusia ongelmia. --[[Käyttäjä:Raimondo|Raimondo]] 31. lokakuuta 2009 kello 10.00 (UTC)
Pulma on kuvattu tarkemmin sivulla [[Keskustelu:Shakki]]. Sielä on esitetty myös pulman ratkaisusuunnitelma (käsityönä). Oletan, että vanhoilla nimillä olevat linkit ohjautuvat automaattisesti myös lyhennetyille nimille. Alan nyt toteuttamaan tuota korjaussuunnitelmaa. Toivon, ettei siitä aiheudu mitään isompia sotkuja. Pyydän keskeyttämään puuhani ja ohjaamaan minut oikealle tielle, jos havaitsette korjaussuunnitelman aiheuttavan uusia ongelmia. --[[Käyttäjä:Raimondo|Raimondo]] 31. lokakuuta 2009 kello 10.00 (UTC)

Versio 31. lokakuuta 2009 kello 10.01

Ylläpitäjät ja Byrokraatit
Käytäntöjä
Opas
Pyynnöt
Roskat

Tämä on huomautuspaikka, johon voi lisätä keskitetysti ylläpitäjä-, byrokraatti- tai bot-oikeuksia vaativia toimenpidepyyntöjä. Pyynnöt lisätään tälle keskustelusivulle aikajärjestyksessä ja seuraavassa muodossa:

==Ylläpitäjä:- aihe==

==Byrokraatti:- aihe==

==Bot:- aihe==

Kun pyyntö ei ole enää ajankohtainen siirretään se arkistoon. Arkistointi tehdään ensimmäisen kommentin mukaisessa aikajärjestyksessä.

Bot: - Shakkiaapisen pelipuun erottaminen omaksi avausteorian kirjaksi

Shakkiaapiseen sisältyvä pelipuu on toteutettu alasivuhierargiana, joka pitäisi saada nyt erotettua siitä omaksi avausteorian kirjaksi, jotta itse Shakkiaapinen voidaan viimeistellä pian Verkko-opistoon valmisteilla olevan nettishakkikurssilla otettavaksi oppikirjaksi. Asiaan liittyvää keskustelua on käyty mm. sivulla Keskustelu:Shakkiaapinen. --Raimondo 5. lokakuuta 2008 kello 12.22 (UTC)[vastaa]

Shakkikirjan kehityksessä ilmennyt FEN-nimiongelma ja sen ratkaisu

Pulma on kuvattu tarkemmin sivulla Keskustelu:Shakki. Sielä on esitetty myös pulman ratkaisusuunnitelma (käsityönä). Oletan, että vanhoilla nimillä olevat linkit ohjautuvat automaattisesti myös lyhennetyille nimille. Alan nyt toteuttamaan tuota korjaussuunnitelmaa. Toivon, ettei siitä aiheudu mitään isompia sotkuja. Pyydän keskeyttämään puuhani ja ohjaamaan minut oikealle tielle, jos havaitsette korjaussuunnitelman aiheuttavan uusia ongelmia. --Raimondo 31. lokakuuta 2009 kello 10.00 (UTC)[vastaa]