Siirry sisältöön

Keskustelu:Koristehampun kasvatusopas/Sisäkasvatus

Sivun sisältöä ei tueta muilla kielillä.
Lisää aihe
Wikikirjastosta
Viimeisin kommentti: 15 vuotta sitten käyttäjältä 82.130.8.116

Onko Wikikirjasto kovinkin päihdemyönteinen hanke, vai Miksi täällä kerrotaan huumeiden kasvatuksesta? --rrRauh 9. tammikuuta 2007 kello 18.58 (UTC)Vastaa

HuPu2 on melko neutraaliin sävyyn kirjoitettu informatiivinen opus. Se ei kehota ketään päihteiden käyttöön, riko Suomen lakia, tai kehota ketään muutakaan rikkomaan sitä. Vaikka ohjeet ovatkin Suomessa yleensä laittoman kasvin viljelyyn, soveltuu artikkeli hyvin Wikikirjastoon. Siinä kerrotaan myös historiasta ja hampun eri käyttötavoista. Olisi sananvapauden vastaista, jos artikkeli tuhottaisiin Wikikirjastosta. Sen lisäksi henkilökohtaisesti uskon, että kirjan olemassaolo parantaa keskimääräistä elämänlaatua tekemällä niiden ihmisten elämän helpoksi, joita asia kiinnostaa - ei tarvitse juosta epämääräisissä porukoissa tai syödä/juoda tai jopa polttaa (!) mitä sattuu (joku varmasti sanoisi tähän, että eikö olisi parasta olla ilman, ja jos vaihtoehtoa ei olisi, olisin kyllä ehdottomasti samaa mieltä, mutta monet eivät tätä allekirjoita). Uskon tämän kirjan myös auttavan taistelussa järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan.

---

(6.2.2008) Tämä sivu alkaa olla jo niin massiivinen, että jakaminen pariin-kolmeen alisivuun saattaisi olla aiheellista.

---

Kasvatusopas on täysi ymmärrettävää, sillä onhan hamppu kasvi siinä missä kaikki muutkin, mutta johdanto on kyllä hieman epäillyttävä. Kuuluuko "koristekasvin" kasvatusoppaaseen kertoa miten kasvi ja kasvattaminen piilotetaan muiden silmiltä. --82.130.8.116 6. kesäkuuta 2009 kello 00.34 (UTC)Vastaa

Harkitkaahan nyt Tor-kieltoanne. Kontribuoin mieluusti minkä voin, mutten todellakaan aio tehdä sitä omasta IP:stäni, joka sitoutuu suoraan henkilöllisyyteeni (kiinteä IP). Tor-verkolle on täysin valideja käyttöjä, joista tämä on mielestäni selvästi yksi.