Siirry sisältöön

Keskustelu:Koristehampun kasvatusopas/Yleistä

Sivun sisältöä ei tueta muilla kielillä.
Lisää aihe
Wikikirjastosta

Toivoisin selvennystä kohtaan Jos jäät kiinni. Kappaleen lopussa ovat seuraavat neljä kohtaa:

  • Jos et ole irroittanut kasvista yhtään osaa, sano että tiedät Suomen lain, ja että sen mukaan koristehampun viljeleminen ei ole rikos.
  • Älä mainitse poliisille kenestäkään kuka tietäisi asiasta, toisia ei kannata vetää mukaan mihinkään hankaluuksiin.
  • Pyydä takavarikointitodistukset jos kasvisi kuitenkin takavarikoidaan.
  • Kiistä myyntitarkoitus, jota sinulla luultavasti ei ollutkaan.

Selvennystä toivon nimenomaan siihen, onko nämä asiat hyödyllisintä muistaa kuulustelussa (mikä on ristiriidassa kappaleessa aikaisemmin neuvotun kanssa, siis että kuulustelussa kannattaa sanoa mahd. vähän) vai oikeudenkäynnissä. Itselläni ei ole asiantuntemusta tekemään tätä selvennystä. --62.236.54.98 6. lokakuuta 2005 kello 11:57:51 (UTC)
Toivoisin selvennystä lakitekstiin hieman selvennystä. Kirjasta ei selviä mistään onko siemenien maahantuonti tai tilaaminen laillista???

--213.186.246.135 11. lokakuuta 2005 kello 19:22:09 (UTC)

Potentiaalinen haittavaikutus (unettomuus)

[muokkaa wikitekstiä]

Kuulin muinoin (netistä), että sellaisilla pilvenpolttajilla jotka tottuvat (vahingossa tai miten vaan) menemään nukkumaan pilvessä, saattaa tulla samanlaisia ongelmia unensaannin suhteen kuin unilääkkeitä säännöllisesti käyttävillä. Eli joutuvat opettelemaan uudestaan miten nukahdetaan "normaalisti". Liekö tämä sitten polttelun konkreettinen haitta vai vain tottumus- ja itsekurikysymys, enpä mene sanomaan. Ja ei, minulla ei ole antaa lähdettä tälle väitteelle; se vain tulee esiin monilla keskustelusaiteilla silloin tällöin (joten kysymys voi yhtä hyvin olla legendastakin).

Kysymys artikkelisivulta tänne siirretty

[muokkaa wikitekstiä]

Siirretty artikkelisivulta: Kysyn onko HuPu2 koskaan pakattu mihinkään muuhun muotppn kun tähän, sitä voisi tarvita esim. PDF tai vastaavana, kaikkien kuvien ja taulukoitten kanssa. Jos tälläinen mahdollisuus löytyy olisin kiinnostunut saamaan kappaleen itselleni. J. Kommentin jätti Karhu Kontio (keskustelu – muokkaukset).