Keskustelu:Politiikka

Wikikirjastosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Roskaa?[muokkaa wikitekstiä]

Tämä sivu on kopioitu suoraan fi-Wikistä. Minusta wikikirjan tulee olla jotain muuta kuin Wikipediasta leikattu ja liimattu artikkeli – on oltava syy siihen, miksi ja miltä pohjalta aiheesta kirjoitetaan wikikirja eikä tietosanakirja-artikkelia. Politiikka-kirja ei mielestäni tällaista syytä anna, ja se tulee poistaa roskana. Olen valmis muuttamaan mieltäni mikäli sinänsä todella potentiaaliselle kirjanaiheelle hahmotellaan rakenne tai alku, joka ei pohjaudu Wikipedia-artikkeliin. –Dilaudid 25. joulukuuta 2006 kello 22.30 (UTC)

Kopioitu wikipediasta, koska siinä on hyvä pohja. Kirja pitäisi vaan saada käsittelemään aihetta oppikirjamaisesti. Kannatan kirjan siirtämistä osaksi Yhteiskuntaoppi-wikikirjaa.--Tigru (Keskustelu) (Projektit) 26. joulukuuta 2006 kello 05.48 (UTC)
Wikipediaa voi erinomaisesti käyttää wikikirjan kirjoittamisen tukena ilmankin, että kopioi sen sisältöä suoraan. Eihän siitä tulisi mitään, jos wikikirjastoon vain läntättäisiin kaikki Wikipedia-artikkelit :) Useissa muissa Wikimedian projekteissa transwiki-leikkaa-liimaukset on käsittääkseni kielletty, ja niin tulisi meilläkin olla. Jatketaan keskustelua kahvihuoneessa. –Dilaudid 26. joulukuuta 2006 kello 07.56 (UTC)