Keskustelu:Vitsikirja/Blondi

Sivun sisältöä ei tueta muilla kielillä.
Lisää aihe
Wikikirjastosta

Musta kuningatar söi valkean kuninkaan B8:ssa kuului radion shakkiläetyksessä. Kauheaa blondi sanoi sehän tapahtui naapurista.


Miksi blondilla on henkari hanskalokerossa? - Sillä saa näppärästi oven auki mikäli avaimet ovat hukkuneet tai jääneet virtalukkoon.


Miksi kutsutaan blondin rintojen väliä ? - Silicon Valleyksi.


Ajoitte ainakin 80 km tunnissa, poliisi nuhteli pysäyttämäänsä blondia.

- se ei pidä paikkaansa, blondi sanoi, 

- olen ollut ulkona vasta puoli tuntia.


Blondi odotti vuokraisäntää perimään vuokraa. Asialle tulikin rouva. -Voi ei minulla nyt ole rahaa kun luulin että herra tulee. Sanoi blondi.


Blondi oli lääkärissä ja leikkauksen jälkeen hän kysyi: - Tohtori, kuinka pian saan taas aloittaa sukupuolielämäni? - En oikein tiedä.

Katsokaas, tämä on ensimmäinen kerta kun minulta tuommoista kysytään nielurisaleikkauksen jälkeen...


Blondi joutui autoillessaan poliisin pysäyttämäksi, ja syykin kävi ilmi hyvin pian: - ---Olette ohitellut autoja ohituskieltoalueella. -Ettekö nähnyt merkkiä? - Sekö se oli, jossa oli musta ja punainen auto vierekkäin?

- -Juuri se.
- Idiootti! Tämähän on sininen auto! 


Jayne Mansfield oli joutunut lehtimiesten piirittämäksi. - Mitä mieltä olette Shakespearesta? - Rakastatteko häntä? - Älkää kyselkö tyhmyyksiä! -Tai no, mitä Shakespeareen tulee... voittehan sanoa, että olemme vain ystäviä”.

Mikä kuuluu tänne ja mikä ei[muokkaa wikitekstiä]

Keskustelusivuille ei laiteta visejä vaan keskustellaan. Voisiko joku siirtää ne sinne oikeaan paikkaan koska minä en tällä hetkellä ehdi.