Keskustelu:Wikikirjaston käyttäjän käsikirja

Page contents not supported in other languages.
Wikikirjastosta

Kirjan toteutussuunnitelma[muokkaa wikitekstiä]

Tämän kirjan sisällysluettelo on kopioitu suoraan parhaillaan telkeillä olevasta Wikipedian käyttäjän käsikirjasta, joka on tällä hetkellä vielä rakenteeltaan yksi pitkä sivu.

Tarkoituksena on kehittää näitä molempia käsikirjoja (samoin kuin muitakin wikimedioiden käyttäjän käsikirjoja) jatkossa rinnakkain niin, että niissä voitaisiin käyttää mahdollisimman pitkälle yhteistä ainesta. Yhteiskäyttöinen aines talletetaan moduuleiksi termipankkiin ja sisällytetään sieltä käsikirjoihin.

Tämän käsikirjan avulla testataan aluksi myös Wikipedian käyttäjän käsikirjan jakamista sivuiksi sekä sopivan navikointimallineen kehittämistä kirjan selaukseen ilman, että tämä testailu häiritsee wikipedian käyttäjänkäsikirjan kehittämistä.

Kun Wikipedian käyttäjänkäsikirja on palasteltu tänne ensin erillisiksi sivuiksi, käynnistetään myös moduuli-idean testaus palastelemalla sivuja edelleen termipankin moduuleiksi ja sisällyttämällä ne sitten takaisin sivujen osiksi.

Näin syntyvää kirjaa täydennetään seuraavaksi jo olemassa olevalla wikikirjaston ohjemateriaalilla. Tämän käsikirjan kehittäminen on myös osa Wikiopiston opintopiirin "wikimediatuotteiden sisältötuotanto" toimintaa. --Raimondo 2. maaliskuuta 2008 kello 13.20 (UTC)Vastaa[vastaa]

Hyvältä näyttää[muokkaa wikitekstiä]

Kiitos. Minusta tämä näyttää oikein hyvältä näin. --Teemul 13. maaliskuuta 2008 kello 05.49 (UTC)Vastaa[vastaa]