Ero sivun ”Wikikirjasto:Poistoäänestys/Koristehampun kasvatusopas” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hyvinkin mielenkiintoinen keskustelu meneillään, ylläpitäjä muokkaa sivulla näkyviä sääntöjä kesken äänestyksen ja alkaa urakalla hylkäämään "väärin" äänestäneiden ääniä. Lisäksi Aulis Eskolan kommentti "Pistellään tunnuksia kiinni, jos ei sotkenta lopu." kuulostaa aika hurjalta. Kärjistäen siis näin, harmi, että näitä käytäntöjä ei huomattu tuoda aiemmin. Entä pitääkö paikkaansa, että viestejä olisi poisteltu, kuten [[Käyttäjä:Fobia|Fobia]] väittää? -[[Käyttäjä:TeemuN|TeemuN]] 9. helmikuuta 2008 kello 08.37 (UTC)
: [http://fi.wikibooks.org/w/index.php?title=Wikikirjasto%3APoistettavat_sivut%2FKoristehampun_kasvatusopas&diff=44912&oldid=44911] Tässähän näitä poistettuja ääniä on, on tuolla mielestäni ihan asiallinenkin kommentti (no ainakin siinä on jonkinlaista argumentointia) kadonnut bittitaivaaseen. Lisäksi yhteiskunnallista "ongelmaa" ei voi poistaa vain vaikenemalla siitä, hampun kasvattamiseen löytyy ohjeita myös Wikikirjaston ulkopuolelta (Paikallisen kirjaston nettipalvelusta löytyy kirja, jonka asiasanoista löytyy sekä kannabis että viljely). -[[Käyttäjä:TeemuN|TeemuN]] 9. helmikuuta 2008 kello 08.54 (UTC)
 
:Laitetaanko Johneyn tunnus kiinni kerran on sotkenut noinkin rajusti keskustelua ja poistanut suuren määrän perusteltuja kommentteja. Miksi ylläpitö kiinnittää huomiota _vain_ Ei-ääniin ja poistamista vastustavien toimintaan, mutta sallii vandalismin ja perustelemattomat toimet poistamisen kannattajilta? Mielestäni ylläpito ei ole toiminut tämän kirjan eikä siihen liittyvän keskustelun suhteen neutraalisti. Kukaan poistamista ehdottaneista ei ole tehnyt yhtään muokkausehdotusta tai muokkausta kirjaan. Sääntöjen rankka muokkaus _kesken_ äänestyksen ihmetyttää. Ylläpidolla on ollut neljä vuotta aikaa laittaa säännöt kuntoon, mutta ei ole siihen kyennyt. Vasta kun eteen tulee tilanne jossa yhteisö toimii toisin kuin ylläpitö haluaisi aletaan toimia. Aulis kertoi ettei muokkauksia oteta huomioon, jos ne ovat tulleet äänestyksen alkamisen jälkeen. Sama varmaan koskee myös niitä sääntöjä.--[[Käyttäjä:Janus|Janus]] 9. helmikuuta 2008 kello 09.27 (UTC)
 
====Vapaasta tiedosta====
93

muokkausta

Navigointivalikko