Siirry sisältöön

Vitsikirja/Basistit

Wikikirjastosta

Basisti ja hänen bändinsä on juuri lopettanut harjoitukset, ja kun he astuvat ulos, he huomaavat että pihalla on vihainen karhu. Kaikki muut paitsi basisti kerkeävät sisään ja laittavat oven säppiin. Basistin ei auta muu kuin pinkoa karhua karkuun minkä kintuistaan pääsee. Kitaristi uskaltautuu kurkkaamaan ovesta ja huomaa että karhu on aivan basistin perässä. "Tule sisään, se saa sinut kohta kiinni!" kitaristi huutaa. Siihen basisti huutaa takaisin: "Ei minulla ole hätää, koska se menee vasta yhdeksättä kierrosta, ja minä juoksen jo kahdettatoista."


Basisti oli kuollut tapaturmaisesti polkupyörä-onnettomuudessa, ja hän oli nyt Pyhän Pietarin puheilla. Basisti kysyy: "Saisinko käydä vielä maassa tekemässä pari keikkaa kun niitä nyt jäi vähän rästiin?". Hetken aikaa Pietari mietti ja sanoi: "Voit mennä sinne mutta vain hämähäkin muodossa ja että laskeudut maahan omalla seitilläsi". Niimpä basisti kiinnitti verkkonsa pilven reunaan ja lähti. Basisti ei ollut uskoa silmiään että hän oli näin korkealla. Puolivälissä matkaa basisti tunsi kuinka hänen seitti-aineensa oli lopussa, mutta hän yritti sinnitellä loppuun asti. Aivan muutaman metrin päässä maasta hänen oli pakko lopettaa.. kunnes kuului "HERÄÄ PÄLLI, SÄNKY ON TÄYNNÄ PASKAA!"


Yhtyeen keikkabussin avaimet olivat jääneet virtalukkoon ja ovi oli lukittuna. Siinä sivussa muut yhtyeen jäsenet manailivat kadonnutta basistiaan. Lukkoseppä saapui ja autoon päästiin. Basistikin löytyi autosta. Tämä tokaisi: "Kelpasipas teidän muiden rellestellä ja lukita minut tänne!"


Mitä eroa on Joulupukilla ja basistilla? -Joulupukilla on lahjoja


Mitä eroa on kellolla ja basistilla? -Kello pysyy tahdissa.