Vitsikirja/Lääkärit

Wikikirjastosta

Kaksi lääkäriä keskustelee.
- Minä menetin lempipotilaani.
- Sääli, Miksi hän kuoli?
- Ei hän kuollut. Hän parani.


Henkilö meni psykiatrille ja ilmoitti, että hän luulee olevansa usein hevonen. Psykiatri meni ihan lukkoon. Asiakas hieman ihmetteli. "Sori, minun piti pidätellä suutani, sillä meinasi alkaa hirnuttaa."


Miehellä oli ripuli, ja hän meni sen takia lääkärin vastaanotolle. Lääkäri määräsi lääkkeen, mies haki lääkkeen apteekista ja nautti sen.

Jonkun ajan takia lääkäri soitti miehelle ja sanoi, että on tapahtunut erehdys. Hän olikin vahingossa määrännyt masennuslääkettä ripulilääkkeen sijaan. Mies vastasi: "Sepä selittääkin kaiken. Minä jo ihmettelinkin, miten on mahdollista, että on paskat housussa, mutta ei vituta yhtään."


Vanha pappa meni lääkärille ja valitti, että kuulo on niin huono, ettei enää edes omaa pierua kuule. Lääkäri määräsi lääkkeen. Kun pappa kysyi, parantaako lääke kuuloa, lääkäri vastasi: "Ei, mutta pierut lähtee kovempaa."


Mies meni lääkäriin kun tunsi olonsa huonoksi, kun lääkärin tulokset tulivat niin lääkäri sanoi:"Sinulla on enää aikaa elää 10..."Mies vastasi:"Mitä 10? minuuttia, vuorokautta, kuukautta, vuotta, mitä???" "10, 9, 8, 7..."


Mies meni lääkäriin ja sanoi "Mun aasi ei syö mitään". Lääkäri siihen. "syötä tämä sille niin se syö sitten niin paljon kuin sä vaan sille tarjoat". Mies vastasi "Miten mä syötän sille sen kun se ei syö mitään"? Lääkäri vastasi "Laitat puhallusuputkeen ja puhallat". "Okei" mies vastasi

Seuraavana päivänä mies tuli takaisin sen näköisenä kun olisi saanut pikkulinnulta turpaan, ja sanoi lääkärille: "Aasi ehti puhaltaa ensin".