Vitsikirja/Maailman johtajat

Wikikirjastosta

Paavi ja George W. Bush tapasivat toisensa. Paavi tiedusteli presidentiltä uskooko tämä Jumalaan, johon Bush vastasi: "Älä hulluja kysele, jokainenhan meistä uskoo itseensä."


Hitler kutsuu luokseen Goebbelsin, Göringin ja Himmlerin. Kun he ovat odottamassa sisäänpääsyä Hitlerin luo, alkaa kiista.

"Minusta tulee Führerin seuraaja!" ärjyy Himmler. "Hah! Minusta tulee Führer Führerin paikalle!" karjuu Goebbels. "Älkää naurattako, minut Führer on valinnut seuraajakseen!" huutaa Göring.

Pian ärtynyt Hitler ilmestyy työhuoneensa ovenrakoon ja ärjäisee: "Hiljaa! Mietin kenet teistä erotan!"


George W. Bush on eräässä amerikkalaisessa koulussa vierailulla. Luokassa pohditaan äidinkielentunnilla sitä, mitä tarkoittaa tragedia. Bush ottaa osaa keskusteluun. Eräs tyttö sanoo, että jos hän jää auton alle, se on tragedia. "Ei", sanoo Bush, "Se taitaisi olla onnettomuus". Sitten eräs luokan pojista sanoo, että jos bussilastillinen lapsia syöksyy jokeen ja kuolee, niin se on tragedia. "Ei", sanoo Bush jälleen, "Se olisi melkoisen suuri menetys". Pian poika takarivistä viittaa innokkaasti ja saa puheenvuoron. "Jos herra George Bush olisi lentokoneessa tai helikopterissa ja terroristit räjäyttäisivät sen, niin se olisi varmaan tradegia." "Hyvä!" Kehaisee Bush. "Kerropa saman tien, minkä takia se olisi tradegia?" Poika vastaa: "Koska se ei todellakaan olisi melkoisen suuri menetys tai onnettomuus."


Hitler, Stalin ja Mannerheim kiistelivät keskenään, kenellä on rohkein armeija. Niinpä he päättivät tehdä rohkeustestin sotilailleen. Hitler, Stalin ja Mannerheim menivät talon katolle. Hitler käski sotilaansa hypätä alas talon katolta. Sotilas hyppäsi välittömästi alas talon katolta asiaa miettimättä. Seuraavaksi Stalin käski sotilaansa hypätä alas katolta. Sotilas sanoi, että häntä pelotti kauheasti, mutta hyppäsi kuitenkin harkittuaan hetken. Hitler myhäili jo varmana voitostaan. Sitten Mannerheim käski sotilaansa hypätä alas katolta. Sotilas tiuskaisi: "Hyppää itte!" Mannerheim voitti kisan.


80-luvun eurooppalaisjohtajat Mitterrand, Brežnev ja Thatcher lensivät helikopterilla ympäri Eurooppaa. He yrittivät tunnistaa kaupunkeja ilmasta käsin näkemättä niitä. Thatcher aloitti. Hän työnsi korvansa ulos ikkunasta ja totesi: "Kuulen Big Benin lyövän. Tämä on Lontoo!" Seuraavaksi oli Mitterrandin vuoro. Hän työnsi nenänsä ulos ikkunasta ja totesi: "Tunnen tuoreen patongin tuoksun. Tämän täytyy olla Pariisi!" Viimeisenä oli Brežnevin vuoro. Hän työnsi kätensä ulos ikkunasta ja älähti: "Mitä... Hei! Joku varasti rannekelloni! Tämä on Moskova."