Siirry sisältöön

Vitsikirja/Maakuntamatkailua

Wikikirjastosta

Herra Kauppinen muutti Kuopioon, jossa häntä tietenkin kutsuttiin Kaappiseksi. Herra Kauppinen hermostui siihen, että häntä kutsuttiin väärällä nimellä, ja niinpä hän muutti nimensä Kaappiseksi. Tämän jälkeen Kuopion torilla juoruttiin: "Outtako kuullunna? Se Kaappinen on männy muuttammaan nimensä Kuappiseksi!"


Miettinen oli noussut junaan Savossa. Hänen harmikseen juna oli varsin täynnä. Kuljettuaan pitkin käytävää hyvän tovin hän pysähtyi kysymään konnarilta, josko junan perässä olisi lisää tilaa. "On siellä tilloo", tokaisee konnari, "vuan ei oo junnoo."


Merja oli matkalla Seinäjoelle konserttiin ja liftasi tien sivussa. Pian hänen vierelleen pysähtyi auto. Autoilija avasi ikkunan ja Merja kysyi: -Onko Seinäjoelle tästä pitkäkin matka? -Ei ole hirveän pitkä, 10 kilometriä, vastasi autoilija. -Voinko hypätä kyytiin? kysyi Merja. -Toki, vastasi autoilija. Ja he lähtivät matkaan. Puolen tunnin päästä Merja kysyi: -Olemmeko vielä kaukana Seinäjoelta? -No nyt olemme jo aika kaukana, vastasi autoilija.