Siirry sisältöön

Vitsikirja/Rapakon takana tapahtuu

Wikikirjastosta

Amerikkalainen ja suomalainen istuskelevat ja katsovat tukkilaivaa. Amerikkalainen tokaisee rehentelevään sävyyn: "Meillä noita käytetään hammastikkuina"! Suomalainen siihen: "No, tietenkin, kun teillä on niin suuri suu"!


Sokea mies matkustaa lentokoneella Texasiin. Sokea mies kummastelee: "Onpas suuri istuin!" Viereinen matkustaja sanoo, että: "Kaikki on Texasissa suurta." Kun kone laskeutuu, sokea mies menee kapakkaan, tilaa oluen, ja ihmettelee: "Onpas suuri tuoppi!" Baarimikko vastaa jo tutun vastauksen, että kaikki on Texasissa suurta.

Kun sokea mies on ehtinyt kumota muutaman oluen, hän kysyy vessan sijaintia. "Kolmas ovi oikealla", baarimikko opastaa. Sokea mies menee vahingossa vessan ohi ja joutuu huoneeseen missä on uima-allas. Mies liukastuu, tippuu altaaseen ja alkaa hädissään parkua: "Älkää vain vetäkö vessaa!"


Mies kävelee Washingtonin katuja huutaen: "Presidentti on hullu! Presidentti on hullu!" Poliisi puuttuu häiriköintiin ja kohta mies istuu linnassa. Sellitoveri kysyy, että miksi hän on vankilassa. Huutelija vastaa: "Kuulepas, sain kaksi vuotta halveeramisesta ja kymmenen vuotta kun paljastin valtiosalaisuuden."


Kaksi australialaista meni New Yorkiin, jossa he vuokrasivat auton ja ajoivat australialaisittain vasemalla kaistalla. Poliisi pysäytti heidät ja kysyi: "Did you come here to die?" Tähän australialaiset vastasivat: "No, we came here yesterdie!"


Suomalainen mies oli Mexikossa ja meni läheiseen baariin. Suomalainen istui tiskin ääreen ja tilasi oluen. Olutta hörppiessä Suomalaisen katse osui tiskin takana hyllylä olevaan rahapurkkiin, joka oli täynnä seteleitä. Suomalainen kysyi baarimikolta: "Miksi purkissa on noin paljon rahaa?" Baarmikko sanoi: " Meillä on täällä kilpailu, jossa on kolme tehtävää, jos selviää niistä, niin saa koko rahapurkin." "No mitkä on tehtävät?" Kysyi Suomalainen. "Se maksaa 50 dollaria, jos kerron." Sanoi baarimikko. Suomalainen mietti, että enkai mä nyt hullu ole ja maksa 50 dollaria tollasesta ja jatkoi kaljan juontia. Aika kului ja Suomalainen oli jo vahvassa humalassa. Suomalainen päätti ottaa haasteen vastaan ja iski 50 dollaria tiskiin ja sanoi. "Kerrosh perkele ne kolme tehtävää, niin kyllä meikä hoitaa homman." Baarimikko laittoi viiskymppisen tölkkiin ja kertoi. "Ensin tulee sinun juoda puolen litran Chilitequilapullo huikalla alas, niin että ilmekkään ei värähdä." "Toiseksi sinun pitää antaa yläkerran vanhalle mummolle orgasmi, on 90- vuotias eikä ole ikään orgasmia saanut." "Kolmanneksi sinun pitää poistaa takapihan vihaiselta isolta koiralta tulehtunut takahammas". Suomalainen otti Tequila pullon ja joi sen ilmekkään värähtämättä alas. Tämän jälkeen lähti takapihalle koiran kimppuu. Koira huuti tuskissaan ja niin huuti myös Suomalainen. Aikansa koiran kanssa teluttua tuli Suomalainen sisälle vaatteet repaleisena ja vertavaluvana, kysyen. "No mhissäs se yläkerran mummo on, jolla on se hammas kipeä?"


Mistä tietää, että meksikkolaisen on aika ruokailla? Liekit eivät lyö pieraistessa.


Amerikkalaisen kaupungin kujalta löytyi kuolleen mustan miehen ruumis. Siinä oli 77 luodinreikää ja 33 puukoniskua. Poliisipäällikkö katsoi miestä ja totesi: ”Ehdottomasti pahin näkemäni itsemurha.”