Vitsikirja/Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen

Wikikirjastosta

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen joutuivat autiolle saarelle. Saaren heimojohtaja sanoi, että heidän täytyy kerätä kymmenen hedelmää ja tuoda tänne. Norjalainen toi kymmenen omenaa ja johtaja sanoi: -työnnä omenat perseeseesi, norjalainen sai tungettua 3 omenaa ja epäonnistui, hänet tapettiin. Suomalainen toi kymmenen papua ja hänelle koitui sama kohtalo, hän sai tungettua kolme papua ja hänet tapettiin. Taivaassa norjalainen kysyi suomalaiselta: -Miten sinä epäonnistuit, vaikka sinulle tehtävä oli helppo? Suomalainen vastasi: -Näin ruotsalaisen poimimassa vesimeloneja ja repesin nauramaan.


Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen olivat lentokoneessa. Koneen kapteeni kuulutti: liikaa painoa! Liikaa painoa! Norjalainen pudotti appelsiinin. Taas kuului: liikaa painoa! liikaa painoa! Ruotsalainen pudotti banaanin kuoren. Taas kuului: liikaa painoa! Liikaa painoa! Suomalainen pudotti pommin. Kun he viimein laskeutuivat suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen menivät kävelylle niin heti vastaan tuli poika joka itki. He kysyivät mikä sinulla on? Päähäni tippui appelsiini. Sitten heitä vastaan tuli tyttö joka itki. He kysyivät häneltä mikä sinulla on? Tyttö vastasi. Minä liukastuin banaanin kuoreen. Sitten heitä vastaan tuli tyttö ja poika jotka nauroivat kauheasti. He kysyivät. No mikä nyt noin naurattaa? He vastasivat. Meidän opettaja pieraisi niin kovaa että koko koulu räjähti.


Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen väittelivät, mikä on nopein. Norjalainen sanoi, että kyllä salama on nopein. Ruotsalainen sanoi, että kyllä viiva on nopein. Suomalainen sanoi, että kyllä ripuli on nopein. Vaikka hän oli mennyt salamana vessaan ja vetänyt viivana housut alas, ripuli oli jo tullut.


Olipa kerran suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen. Suomalainen kysyi norjalaiselta tiedätkö minkä takia ruotsalaiset ovat viisaita? Siihen norjalainen vastasi en kyllä tiedä. Suomalainen naurahti ja sanoi ruotsalaiset osaavat lukea ilman ääntä


Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen lääkäri vertailee tekemiänsä leikkauksia. Ruotsalainen kehaisee: "Kerran ompelin erään naisen jalan kiinni ja se oli niin hyvin ommeltu että samasta naisesta tuli balleriina." Norjalainen vastaa: "Kerran yhdestä miehestä tuli viulisti kun olin ommellut hänen kätensä niin hyvin kiinni." Siihen suomalainen sanoi että: "Onhan minullakin ollut vastaavia tapauksia mutta kerran eräästä onnettomuudesta jäi vain silmälasit ja hevosenperse ja minä tein niistä vielä kansanedustajan."


Olipa kerran ruotsalainen, norjalainen, amerikkalainen ja suomalainen. He vertailivat kenen maalla on suurin asia tai esine. Ruotsalainen sanoi, että heillä on niin iso kypärä, että sinne mahtuu koko Ruotsin kansa. Norjalainen uhoaa, että heidän suuresta leivästään riittää vuodeksi koko Norjan kansalle syötävää. Sitten amerikkalainen sanoo, että heidän lippunsa varjostaa koko Pohjois-Amerikkaa. Muiden ollessa hiljaa suomalainen sanoo: "Voi teitä poloisia! Meidän leijona syö sen leivän, tekee tarpeet kypärään ja pyyhkii ahterinsa siihen lippuun."


Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen kisailivat siitä, kuka on pisimpään saunassa. Norjalainen oli kymmenen minuuttia ja tuli pois. Ruotsalainen oli viisitoista minuuttia ja tuli pois. Suomalainen oli ollut saunassa kaksi tuntia ja norjalainen huusi: "Suomalainen voit tulla jo pois, olet voittanut kilpailun." Siihen suomalainen vastasi: "Kyllä minä tulisin mutta pallit jäi lauteitten väliin."


Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen kilpailivat, kuka jaksaa uida Atlantin yli. Ensin norjalainen ui viisi metriä, sanoi "en jaksa enempää" ja hukkui. Sitten ruotsalainen ui kymmenen metriä, sanoi "en jaksa enempää" ja hukkui. Lopuksi suomalainen ui viiden metrin päähän vastarannasta, sanoi "en jaksa enempää" ja ui takaisin.


Olipa kerran suomalainen, ruotsalainen, amerikkalainen, kuwaitilainen ja homo. Suomalainen heitti halkopinon ikkunasta ulos ja sanoi: "Meillä on puuta niin paljon, että sitä voi heittää vaikka ikkunasta ulos." Amerikkalainen heitti setelinipun ulos ja sanoi: "Meillä on rahaa niin paljon, että sitä voi heittää vaikka ikkunasta ulos." Kuwaitilainen heitti öljytynnyrin ikkunasta ulos ja sanoi: "Meillä on öljyä niin paljon, että sitä voi heittää vaikka ikkunasta ulos." Homo katsoi ruotsalaista ja sanoi: "Älä yritä."


Lentokoneessa oli suomalainen, amerikkalainen, venäläinen ja somali. Kapteeni kuulutti: Liikaa painoa! Liikaa painoa! Amerikkalainen pudotti lompakkonsa täynnä rahaa sanoen: "Meillähän tätä riittää". Venäläinen katsoi amerikkalaista ja pudotti taskusta vodkapullon sanoen: "Meillähän tätä riittää". Somali katsoi suomalaista sanoen: "Älä edes yritä".


Olipa kerran suomalainen, amerikkalainen ja venäläinen. He katsoivat TV:tä. Sieltä tuli Teletappeja. Suomalainen sanoi: "Vittu, mite lapsellista, vaihtakaa kanavaa!" Amerikkalainen sanoi: "Joo, muilt kanavilt tulee parempaa ohjelmaa." Venäläinen sanoi: "Joo, vaihdetaan kanavaa, uutiset ei kiinnosta."


Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen kilpailivat siitä, kuka saisi töitä. Heidän piti hypätä rotkon yli saadakseen työpaikan. Ensin hyppäsi ruotsalainen, mutta hän tippui alas. Samoin tapahtui norjalaiselle. Suomalainen oli viimeisenä vuorossa ja hyppäsi. Hän melkein pääsi toiselle reunalle saaden otteen kivenmurikasta, mutta tippui alas. Kuka sai töitä?

- Haudankaivaja


Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen kilpailivat kuka on pisimpään kummitustalossa. Norjalainen meni sisään ja oli siellä 10s. kun kuului: Punaiset silmät, punaiset silmät. Norjalainen juoksi ulos. Sama kohtalo oli ruotsalaisella. Suomalainen meni sisään ja oli siellä 20s. kuului: Punaiset silmät, punaiset silmät. Suomalainen sanoi: Turpakii tai on sulla kohta mustat silmät! Kummitus juoksi ulos.


Olipa kerran suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen. He olivat joutuneet autiolle saarelle. Eräs velho tuli heidän luoksensa ja lupasi täyttää yhden toivomuksen. Norjalainen toivoi pääsevänsä kotiin, samoin suomalainen. Heidän toiveensa täytettiin. Ruotsalaisesta alkoi tuntua yksinäiseltä ilman norjalaista ja suomalaista, joten hän toivoi heidät takaisin.


Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen kisasivat siitä kuka pystyy hyppäämään rotkon yli. Ensin meni ruotsalainen kun nainen ilmestyi hänen eteensä ja sanoi hyppää, ruotsalainen hyppäsi ja kuoli. Sama tapahtui norjalaiselle. Kun suomalaiselle ilmestyi sama nainen ja se sanoi hyppää suomalainen sanoi, naiset ensin.


Suomalainen, ruotsalainen, norjalainen ja pikku Kalle kilpailivat siitä kuka heistä on älykkäin. Ruotsalainen sanoi, että hän on niin älykäs, että tietää appelsiinin kirvelevän silmässä. Norjalainen sanoi, että hän on niin älykäs, että tiesi sen jo syntyessään. Suomalainen siihen, hän on niin älykäs, että tietää pikku Kallen olevan heistä älykkäin. Pikku Kalle sanoi olevansa niin älykäs, että tietää suomalaisen olevan oikeassa.


Suomalainen, Amerikkalainen ja Turkkilainen istuivat junassa. He kiistelivät siitä,kenen maa on rikkain. Amerikkalainen heitti rahaa ikkunasta ja huusi: Näitä meillä riittää! Turkkilainen heitti kebabeläimen ikkunasta ja huusi: Näitä meillä riittää! Suomalainen heitti Turkkilaisen ikkunasta ja huusi: Näitä meillä riittää!