AbiWord/Oppaat/Esittely

Wikikirjastosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Opas AbiWordiin[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

AbiWord on ilmainen tekstinkäsittelyohjelma, joka on lisennoitu GNU Public lisenssin alaiseksi. Se sisältää useimmat ominaisuudet, mitä useimmitenkin löytyy tekstinkäsittelyohjelmista, mukaan lukien tekstin tarkistuksen, mahdollisuuden vaihtaa fonttia, niin ruudulla kuin valmiiksi tulostetussa.

AbiWord toimii hyvin samankaltaisesti kuin markkinoilla olevat kaupalliset tekstinkäsittelyohjelmat ja niinpä taidot riittävät yhtä hyvin AbiWordin käyttöön kuin mihin tahansa muhunkin testinkäsittelyohjelmaan. Kuten jo sanottu AbiWord sisältää sisäänrakennetun tekstin oikeellisuuden tarkistuksen, joka on alkujaan luonut SourceGear Corporation ja nykyisin sitä ohjaa joukko vapaaehtoisia. Ohjelman ohjelmakoodi on melko yksikertaista ja vakaata. ja kehittäjät lisäävät siihen ominaisuuksia päivittäin. Joka tapauksessa, nämä ohjeet ja ohjelma ovat epätäydellisiä. Auta Meitä. Vieraile sivuillamme http://www.abisource.com.

Edut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Joitain tärkeitä AbiWordin etuja:

  1. Avoin tiedostoformaatti: useimmat testinkäsittelyohjelmat sisältävät suljetun tiedostoformaatin. Tämä tarkoittaa, että on hyvin vaikeata vaihtaa ohjelmaa sen jälkeen kun on tallentanut tekstinsä, sillä toinen ohjelma ei ymmärrä luotua tiedostoa. Tulevaisuudessa vaihdettaessa formaattia eivät tiedostomuodot ole yhteensopivia.
  2. Koska se on vapaa(myöskin ohjelmakoodi), vikoja ohjelmassa voidaan korjata paljon nopeammin, kun kaikilla on siihen mahdollisuus. Kaupallisissa ohjelmissa sinun täytyy odottaa, että ohjelman valmistaja löytää vian ja korjaa sen. He voivat myöskin pyytää käyttäjien maksamaan päivityksistä toisin kuin AbiWord.
  3. AbiWord on laillista jakaa ystävillesi ja oikeastaan toivomme sitä'.
  4. AbiWord toimii useimmilla käyttöjärjestelmillä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos haluat käyttää ohjelmaa toisella käyttöjärjestelmällä se on mahdollista. Tämä antaa mahdollisuuksia valita käyttöjärjestelmän.
  5. Se on helppo käyttää. AbiWord on suunniteltu toimimaan samalla tavalla kuin mikä muu tahansa testinkäsittelyohjelma. Pudotusvalikot, iconit, grafiikka ja ikkunat ovat samankaltaiset.
  6. Lisää ominaisuuksia esittelyssä.