Siirry sisältöön

Keskustelu:Koristehampun kasvatusopas/Kannabislajikkeet

Sivun sisältöä ei tueta muilla kielillä.
Lisää aihe
Wikikirjastosta

Mielestäni jonkinlainen selvitys hampun sukupuolisuudesta ja landrace -lajikkeiden luontaisesta hermafroditismista olisi paikallaan.

Jotain lisäselvitystä eri valojakso käyttäytymisistä? Tosiaan kaikki ruderaliksethan eivät kai kuki 24/0 -jaksoissa ja kaikki earlyt eivät ole "earlyjä". Muutenkin on epäselvää, onko "earlyys" ihan oma ominaisuutensa, vai vain välimuoto lyhytpäiväisyyden ja täyden autoflowerin välillä? Kun toisaaltahan monet earlyt alkavat kukkia valojaksoista riippumatta tultuaan tarpeeksi vanhoiksi. Vai ovatko ne aidot landrace ruderalikset enemmänkin sitä, mitä minä kutsuisin "earlyksi" (18/6) ja että kukkiminen 24/0 jaksoissa olisikin ihmisen jalostama ominaisuus?

Kannattaako edes mainita, että jotkin kannabis lajikkeet eivät käännyt takaisin vegeen niin helposti kuin toiset? Esimerkkejä? Kuitenkaan ei ole yhtään lajiketta, johon tämä oltaisiis stabiloitu vakioksi?

Onko Duck's Foot liian marginaali lajike, jotta sen voisi lisätä tuohon "klassikko lajikkeet" -osioon? Vaikkapa esimerkkinä hampuista, jotka eivät näytä hampuilta?