Siirry sisältöön

Keskustelu:Topfield TF5X00/Apr 2006 viat ja toiveet

Sivun sisältöä ei tueta muilla kielillä.
Lisää aihe
Wikikirjastosta
Viimeisin kommentti: 17 vuotta sitten käyttäjältä 213.216.199.2 aiheessa Nelosen tekstitv

En tiedä, joko edellisen Toppy-mallin toiminnat YLEn tekstitysten suhteen on saatu toimimaan, mutta tässä uudessa Masterpiece-mallissa ne eivät ainakaan toimi. On äärettömän harmittavaa katsella YLEn kanavilta tallennettuja ohjelmia, joissa keskimäärin puolet teksteistä puuttuu kokonaan. On välillä pitkiä taukoja, jolloin tekstiä ei näy ollenkaan, sitten kun niitä taas näkyy, ne voivat viivähtää ruudulla vain sekunnin, tai puoli, jolloin niitä kaikkia ei ehdi edes lukea. Niin, lisäksi ne yleensä tulevat pari sekuntia liian aikaisin. Sekin vielä ! Firmis on lokakuulta 2005, enkä tiedä onko uudempaa olemassa. Firmiksien jakelu olisi myös saatava "taivasjakeluna", kuten useimmissa muissa bokseissa on laita. Tietokoneen kautta se on monelle turhan hankalaa. Kuluttajien ei pitäisi hyväksyä sitä, että laite on näin keskeneräinen, laite, joka on vieläpä markkinoiden kallein ! Jos kerta YLE ei peräänny tekstitystekniikassaan, pitää laitevalmistajien ja maahantuojien ( tai myyjäliikken ) ottaa vastuu vajaasti toimivien laitteiden ohjelmapäivityksistä niin kauan, kunnes ne saadaan suoraan lähetteestä. Edellisen kommentin kirjoitti User:193.24.70.132 2. maaliskuuta 2006.

Nelosen tekstitv[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelin puolella oli tämmöinen kohta:

Apr 19 2006 firmwaressa on bugi, jota ei ollut aikaisemmissa firmwareissa. Nimittäin nelosen tekstitvn. alasivuja ei voi selata

Käyttämässäni TF5100PVR:ssä on tuo Apr 19 2006 -versio, ja kokeilin asiaa Nelosen teksti-TV:n sivuilla 312 ja 313. Alasivut 1/2 ja 2/2 tulivat ihan kiltisti näkyviin, kunhan ensin odottelin, että ne ehdittiin lähettää. Jotenka poistin tuon kohdan. 213.216.199.2 23. heinäkuuta 2006 kello 15.31 (UTC)Vastaa

MediaHighway EPG[muokkaa wikitekstiä]

Ainakin uusimmalla TF5500:n (siis satelliittivastaanottoversiolla) firmwarella on edelleen bugina se, että MediaHighway -muodossa olevat EPG -tiedot osataan hakea ainoastaan siitä transponderista, jossa palveluntarjoaja (tässä tapauksessa Canal Digital) lähettää ne. Eli ainoastaan ko. transponderissa olevat kanavat (VH1 Classic, jne) saavat EPG-datan, muille kanaville saadaan näkymään vain nyt/seuraavaksi.


Bugilistassa: Suosikkikanavat OK:lla[muokkaa wikitekstiä]

Eikös nuo suosikkikanavat tule "FAV"-napin kautta? Eli mielestäni tuossa ei ole kyse bugista, vaan ominaisuudesta (tai feature requestista). Tosin onko tuo jossain aikaisemmassa firmwaressa toiminut niin, että OK:n kautta tulee lista suosikkikanavista, eikä koko kanavalista?