Keskustelu:Viisautta blogin käyttöön/Monta tapaa käyttää blogeja

Wikikirjastosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
  • Blogien käyttö tiedottamisessa -lukua ehdotettu luotavaksi omana erillisenä alilukunaan Blogien käyttö opetuksessa -aliluvun tapaan eli perustaa oma sivu jos tarpeen (tästä luultavasti tulee melko laaja osio). Varmaan ihan hyvä pointti, odotellaan lisää sisältöä ja jos sitä syntyy, erotetaan omaksi sivukseen. Toistaiseksi sisältöä on vielä hyvin vähän. --Jmuukkon 7. helmikuuta 2011 kello 08.29 (UTC)
  • Pistin kokonaan uusiksi aliluvun, joka nyt on nimellä Blogien käyttö keskusteluun ja toimintaan osallistamisessa ja aikaisemmin oli nimellä Blogien käyttö työelämässä. Tämä siitä syystä, että osiossa Blogien käyttäjäryhmät (ts. tällä hetkellä vielä nimellä Blogien erilaiset kohderyhmät) oli oma lukunsa jossa oli kohderyhmänimenä yritykset, ja näiden kahden sisällöt menivät niin pahasti päällekäin, että oli hankala jakaa sisältöä kumpaankaan. Niinpä muutinkin tässä käyttötavat-osiossa koko otsikon uudeksi, enemmän juuri käyttötapoja eikä niinkään kohderyhmiä koskevaksi, eli Blogien käyttö keskusteluun ja toimintaan osallistamisessa. Kysehän on juuri siitä - käyttäjäryhmistä eri tahot voivat sitten käyttää blogia tässä tarkoituksessa (yritykset, yhdistykset, yksityishenkilöt). Muutenkin vastaavaa viilausta tarpeen tehdä tämän osion ja sen käyttäjäryhmäosion välillä! --Jmuukkon 7. helmikuuta 2011 kello 09.12 (UTC)
  • Siirsin myös Blogien käyttäjäryhmät (tällä hetkellä Blogien erilaiset kohderyhmät -nimellä) osiosta kokonaan projektit-aliluvun sisällön tähän lukuun ja yhdistin vastaavan otsikon alle. Enemmänkin kyse on kai käyttötavasta, jos blogia käytetään projektityössä, kuin käyttäjäryhmästä. Projekteissa toimivat voivat olla organisaatioiden työntekijöitä ja toimijoita ja siten he ovat käyttäjäryhmiä. --Jmuukkon 7. helmikuuta 2011 kello 09.20 (UTC)