Keskustelu:Wikiopiskelu Suomen historia/Itsenäinen valtio

Wikikirjastosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
  Olen päättänyt sanoutua irti kaikesta sementistä, mikä ainoastaan pyrkii hidastamaan kulkuani.

Minulta on järjestelmällisesti suljettu Wikipedian osastoja edestäni, kirjoituksieni jälkeen. Ja ainoa syy moiseen, on tietojen salaaminen eräiltä tunnetuilta henkilöiltä, jotka neuvottelun kautta päättivät sulkea osallistumiseni Kansalle yhteiseen tietojenvaihto mahdollisuuteen. Pekkarinen on poistunut virastaan Tampereella, paljastuttuaan virkansa väärinkäyttämisestä. Ja muitakin muutoksia on odotettavissa. Tulen antamaan jokaiselle tehtäväksi, uuden Valtion luomisen. Ja tämä takaa itsekullekkin paremman mahdollisuuden olla todella tuottava Yhteiskunnan jäsen.

Mikäli joku ei ole selvillä Hiilidioksiidi suodattimen valmistamisesta Suomessa. Niin tietäkää, että olen luovuttanut Suomalaisille täydellisen kaavan, suodattimen valmistamista varten. Eläin aktivistit eivät tunnusta Suomen asemaa Maailman edistyksellisimpänä ilmastonmuutoksen ehkäisijänä. Valitettavasti eivät kyllä muutkaan vielä. Sillä Kanervan vierailun todellinen syy Amerikkaan, salattiin turvatoimenpiteenä. Olen kuitenkin tiedoittanut asiasta eteenpäin, että moinen pimittäminen on aiheetonta. Tulkaa tietoiseksi aiheesta ensi keskiviikona, Tarja Halosen laatiman puheen kautta. Aika rajua, vai mitä sanotte. Yliopiston väki kun on ehkäissyt kirjoituksieni leviämistä, tiedonantojeni jälkeen. Kun eivät ole saaneet asiallista ilmoitusta maamme korkeimmalta johdolta.

En moiti ketään, mutta odotan toki Wikipedian avautumista, välittömästi Tarja Halosen julkituonnin jälkeen. Silloin alatte saamaan muutakin asiaan liittyvää tiedonantoa, hervottoman huumorin sävyttämänä. Olen tuleva Hallitsija Suomessa, mutta valintani toteutuu vasta 7 vuoden kuluttua. Ja silloinkin Kansan toimesta. Siihen asti koemme yhtä sun toista varsin dramaattista. Kuten syvän talouslaman 3 vuoden kuluttua. Ja puolustussota Venäjää vastaan 7 vuoden kuluttua. Perestroikka ei edennyt Venäjällä, mutta hirmuvalta vahvistuu kaikenaikaa. Ja Putin alkaa todella riekkumaan aikaa myöten muillekkin Baltian maille. Olen Suomen Kansan virallinen Tietäjä, mutta vasta tunnustamiseni jälkeen. Tämä toimi takaa Suomelle menestyksen, kotomaassa ja Kansojen keskuudessa. Mikäli aiomme vaikuttaa asioihin kokonaisvaltaisesti paremman tulevaisuuden luomiseksi. Meidän täytyy se ansaita, aiemmin mainitsemillani toimilla. Tämä on kuitenkin vain alkusoittoa tulevalle Suomen ihmeelliselle menestystarinalle Maailmassa. Ja näinhän on mainittu tapahtuvan, vanhoissa ennustuksissa. Tutkikaa Pekka Ervastin profetiat, sekä Rudolf Steinerin esitelmä aiheesta, Suomalaisen kulttuurin myöhempi vaikutus Euroopassa. VIVA FINLANDE! Liputtaa silloin myös Bolivialaiset Intiaanit, sillä me olemme alkuperäiskansaa todella. Ohjelmointi joka on Maallemme tarkoitettu, on ainutlaatuinen muiden maiden rinnalla. AAMEN

Aloita keskustelu sivusta Wikiopiskelu Suomen historia/Itsenäinen valtio

Aloita keskustelu