Pirates CSG/Tietoja

Wikikirjastosta

Pirates Constructible Strategy Game (CSG) on WizKids Gamesin valmistama miniatyyripeli. Pirates oli WizKids Gamesin ensimmäinen koottava strategiapeli.

Pelin lisäosat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäiseen Pirates CSG-peliin, Pirates of the Spanish Main:iin on tullut 5 lisäosaa. Ne ovat tässä kronologisessa järjestyksessä.

Pirates of the Crimson Coast[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Crimson Coast oli ensimmäinen lisäosa Piratesiin. Se toi peliin mukaan muutaman amerikkalaisen laivan, ja poisti käytöstä liikkumisen ruudukoissa.

Pirates of the Revolution[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Revolution oli toinen lisäosa Piratesin. Se toi peliin lisää amerikkalaisia laivoja, toi uuden säännön tapahtumat, toi uuden säännön miehistön ja laivojen "linkittämisestä", lisäsi muutaman uuden kaleerin(eng. galley), toi uuden säännön merijälkaväestä (eng. marine), muutti linnoitusten sääntöjä ja toi tulen mukaan taisteluihin.

Pirates of the Barbary Coast[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Barbary Coast oli kolmas lisäosa Piratesiin. Se toi peliin kaksi uutta osapuolta, Barbary Corsairit ja Jade Rebellionit. Se toi peliin lisää kaleereja, poisti kääntymissäännön (eng. come about), muutti saarien asettelun sääntöjä ja ainutlaatuisten aarteiden (eng. unique treasure) sääntöjä sekä toi peliin muutaman dsonkin (eng. junk).

Pirates of the South China Seas[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

South China Seas on neljäs Pirates lisäosa joka ilmestyi Suomeen vuoden 2006 helmikuussa. Se toi mukaan uuden osapuolen, Cursedin, lisäsi niille muutaman laivan, toi peliin mukaan lisää dsonkkeja ja Jade Rebellioneita, toi uuden laivatyypin kilpikonnalaivan (eng. turtleship) ja toi säännön pelolle.

Pirates of the Davy Jones Curse[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Davy Jones Curse ilmestyi vuoden 2006 kesäkuussa Suomeen. Se toi peliin lisää Cursedeja sekä toi peliin merihirviöt.

Pirates of the Mysterious Islands[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin seuraavan lisäosan julkaisupäivämääräksi ilmoitettiin Lokakuun 31, 2006, mutta julkaisupäivää vaihdettiin niin, että lisäosa ilmestyy Marraskuussa. Tämä lisäosa tuo peliin palkkasoturit ja sukellusveneet.

Pirates CSG
Etusivu     Tietoja
pelistä
   
Laivojen
kokoaminen
   
Aloittelijan
säännöt
   
Säännöt     Monen pelaajan
säännöt
   
Linnakkeet