Ero sivun ”Keskustelu Wikikirjastosta:Ylläpitäjät/Pyynnöt” versioiden välillä

Page contents not supported in other languages.
Wikikirjastosta
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
<!--Uudet pyynnöt tämän alle.-->
Raimondo (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 16: Rivi 16:
*[[/Arkisto1]]
*[[/Arkisto1]]
<!--Uudet pyynnöt tämän alle.-->
<!--Uudet pyynnöt tämän alle.-->

==Bot: - Shakkiaapisen pelipuun erottaminen omaksi avausteorian kirjaksi==

Shakkiaapiseen sisältyvä pelipuu on toteutettu alasivuhierargiana, joka pitäisi saada nyt erotettua siitä omaksi avausteorian kirjaksi, jotta itse Shakkiaapinen voidaan viimeistellä pian Verkko-opistoon valmisteilla olevan nettishakkikurssilla otettavaksi oppikirjaksi. Asiaan liittyvää keskustelua on käyty mm. sivulla [[Keskustelu:Shakkiaapinen]]. --[[Käyttäjä:Raimondo|Raimondo]] 5. lokakuuta 2008 kello 12.22 (UTC)

Versio 5. lokakuuta 2008 kello 12.22

Ylläpitäjät ja Byrokraatit
Käytäntöjä
Opas
Pyynnöt
Roskat

Tämä on huomautuspaikka, johon voi lisätä keskitetysti ylläpitäjä-, byrokraatti- tai bot-oikeuksia vaativia toimenpidepyyntöjä. Pyynnöt lisätään tälle keskustelusivulle aikajärjestyksessä ja seuraavassa muodossa:

==Ylläpitäjä:- aihe==

==Byrokraatti:- aihe==

==Bot:- aihe==

Kun pyyntö ei ole enää ajankohtainen siirretään se arkistoon. Arkistointi tehdään ensimmäisen kommentin mukaisessa aikajärjestyksessä.

Bot: - Shakkiaapisen pelipuun erottaminen omaksi avausteorian kirjaksi

Shakkiaapiseen sisältyvä pelipuu on toteutettu alasivuhierargiana, joka pitäisi saada nyt erotettua siitä omaksi avausteorian kirjaksi, jotta itse Shakkiaapinen voidaan viimeistellä pian Verkko-opistoon valmisteilla olevan nettishakkikurssilla otettavaksi oppikirjaksi. Asiaan liittyvää keskustelua on käyty mm. sivulla Keskustelu:Shakkiaapinen. --Raimondo 5. lokakuuta 2008 kello 12.22 (UTC)[vastaa]